top of page

Aquagems

Fles water _ Aqua Gems _ 2.jpg
Karaf water _ Aqua Gems _ 1_edited.jpg

De werking van de Waterwands

Ik verkoop meer dan 20 soorten edelsteenmelanges in speciale daarvoor samengestelde glazen buizen.

Het maken van edelsteenelixers kan op verschillende manieren. De edelsteen waterwand is een manier om een edelsteenelixer te maken.

Je kiest een edelsteen waterwand uit welke voor jou het meest van toepassing is of jou het meeste aanspreekt.

Vervolgens neem je een fles / kan / karaf en vult deze met schoon en zuiver water. (Let op! Hoe beter de water-kwaliteit is des te beter uw edelsteenelixer zal werken.)

Zet je gewenste waterwand in de fles / kan / karaf en laat deze minimaal 4 tot 6 uur staan alvorens deze te drinken.

Het gebruik van de waterbuismethode is absoluut veilig doordat er geen direct contact is tussen de edelstenen en het water zodat chemische verontreiniging is uitgesloten. De overdracht van informatie / trillingen vindt echter wel plaats, het heeft alleen wat meer tijd nodig.

De inhoud van de edelsteen waterwand geeft een bepaalde energie / frequentie af welke zich niet laat tegenhouden door glas. Deze energie en/of frequentie met haar specifieke eigenschappen, wordt afgegeven aan het water. Zorg wel voor water dat van goede kwaliteit is. Het water heeft namelijk een geheugen, zoals Masuro Emoto heeft aangetoond. Het water slaat deze informatie tijdelijk op. Na verwijdering van de buis loopt de werking ervan geleidelijk terug. Door het elixer te drinken zullen uw vitale lichaamsdelen geharmoniseerd worden. Elke combinatie heeft haar specifieke eigenschappen.

Disclaimer: Alle aangeboden edelsteencombinaties vervangen geen dokter.

Voordelen en helende eigenschappen

Deze Mokaietmelange laat je nieuwe dingen zien en beleven.

Hij activeert beweeglijkheid, versterkt het immuunsysteem

en werkt helend op de lever en nieren. De Mokaietmelange heeft een vitaliserende werking. Eventueel ook voor in bad.

Deze Heliotroopmelange helpt je controle te krijgen over je leven. Hij kalmeert en vitaliseert bij uitputting en geeft je bescherming en tevens begrenzing aan. Ook kan deze elixer als goed gebruikt worden bij keelpijn en op de huid gesmeerd worden bij insectenbeten tegen de zwelling en jeuk.

Deze combinatie van Bergkristal en Labradoriet staat voor fantasie en creativiteit. Hij maakt je enthousiast en stimuleert de artistieke vaardigheden. Ook geschikt om te gebruiken bij de zogenaamde writersblock of plankenkoorts.

Deze melange met Bergkristal en Maansteen stimuleert de intuïtie en maakt je open voor impulsen en ingevingen. Heilzame werking bij dag-en-nacht ritme. Geeft helderheid en verscherpt de waarneming. Tevens zorgt hij voor een goede energieverdeling waardoor vermoeidheid of slapeloosheid vermindert.

Deze edelsteenmelange met Rozekwarts, Bergkristal en Amethist staat voor hartelijkheid, liefde en levensvreugde.

Tevens versterkt hij de zintuigen en de vitaliteit. Deze elixer zorgt voor harmonie en innerlijke vrede en bevordert het empathische vermogen.

Deze melange van Peridoot en Bergkristal geeft onafhankelijkheid en zelfbeschikking. Stimuleert lever en gal en brengt neutraliteit. Tevens beschermt hij je tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Deze melange van Bergkristal en Granaat maakt je leven evenwichtig. Geeft vertrouwen, wilskracht en optimisme. Versterkt het weerstandsvermogen van het lichaam. Geeft vitaliteit en innerlijke stabiliteit.

Deze edelsteenmelange van Chrysokolla, Citrien en Bergkristal helpt je om het hoofd koel te houden bij stress en sterke emoties. Deze elixer zal je helpen bij de verwerking van nega-tieve ervaringen en verdriet, en schenkt je innerlik stabiliteit.

Deze prachtige Maansteenmelange stimuleert een verfijnde waarneming en bevordert het empathische vermogen. Hij stimuleert de intuitie en schenkt je heldere dromen. Hij on-dersteunt het ritme van dag en nacht waardoor meer balans in het bioritme ontstaat. Heeft een sterke heilzame werking.

Deze Chrysopraasmelange geeft geborgenheid en vertrouwen.

Verzacht verdrietigheid en heimwee, en vermindert negatieve gevoelens zoals jaloezie en woede. Erg heilzaam voor de ingewanden en helpt tevens met ontslakken. Kan bij de vrouw ook de vruchtbaarheid activeren indien gewenst.

Deze edelstenenmelange van Bergkristal en Jaspis Oceaan brengt onbegrensde mogelijkheden, levenskracht en vernieuwing. Versterkt het immuunsysteem. Het schenkt helderheid in het waar-nemingsvermogen en ondersteunt het herstel van organen en lichaamsweefsel.

Deze melange van Bergkristal en Chrysopraas zorgt voor een milde reiniging van het hele lichaam. Schenkt geborgenheid, geeft vertrouwen en maakt je geduldiger.

Zorgt voor ontgiften en ontslakken, versterkt de zintuigen

en zelfkennis en geeft vitaliteit.

Deze edelsteencombinatie van Apatiet en Bergkristal staat voor openheid en zelfkennis. Hij schenkt levendigheid en geeft energie. Hij helpt de geest zich te ontwikkelingen en versterkt het geheugen en brengt de nodige zelfkennis mee. Hij stimuleert de zintuigen en is heilzaam bij koorts.

Deze edelsteenmelange van Bergkristal, Chalcedoon, Labradoriet en Sodaliet laat je luisteren en bevordert communicatie. Hij vergroot de fantasie en stimuleert de intuïtie. Deze melange helpt je om trouw te zijn aan jezelf, helpt je jou talenten te ontdekken en laat je verwonderen.

Deze combinatie van Amethist, Bergkristal en Toermalijn beschermt en zuivert de aura. Hij herstelt de gaten die in de aura zijn ontstaan door stress, trauma en/of elektrosmog.

Tevens heeft deze elixer een verstevigende werking op huid en nagels.

Deze edelsteenmelange activeert en harmoniseert de zeven hood chakra's. De edelstenen stemmen af met de desbetreffende chakra waardoor de kundalini energie weer goed door kan stromen en het evenwicht terug in het lichaam en de geest gebracht wordt. Heeft een sterke heilzame werking.

Deze melange staat voor helderheid en lichtheid. Aquamarijn brengt lichtheid en vrolijke kalmte. Bergkristal zuivert en brengt de helderheid in deze combinatie. Tevens verbetert deze elixer de concentratie en het geheugen en verscherpt het de waarneming.

Bevordert helderziendheid en de spirituele groei.

Deze combinatie van Granaat, Opaal en Bergkristal geeft levensvreugde en moed. Maakt korte metten met remmingen en taboes.

Versterkt vitaliteit, stabiliseert en geeft energie. Schenkt vreugde en uitbundigheid. Heeft een goeie algemene heilzame werking.

Deze edelsteenmelange van Amethist, Bergkristal, Rhodoniet en Obsidiaan wordt vaak ingezet als noodwater, net als de bekende rescuecrème van Bach. Heilzaam bij acute stress en pijn. Heilzaam voor huid en nagels.

Deze edelstenencombinatie van Bergkristal en Smaragd zorgt voor een goede oriëntatie en stimuleert groei. Zorgt voor harmonie in groepen en bevordert samenwerking. Hij werkt inspirerend en laat je vol overgave op je doel afgaan.

Deze combinatie van Bergkristal en Rhodoniet helpt je om te vergeven en bij het loslaten van frustraties, onmacht, paniek gevoelens en angsten. Helpt om het leven te aanvaarden zoals het is en geeft bewustzijn. Geeft aandacht en begrip voor jezelf en je omgeving. Versterkt hart en bloedsomloop.

bottom of page