top of page

Over Janick en Positief Leven

Mijn naam is Janick, woon in het mooie Heumen en ik run Positief leven.

Ik ben schoonheidsspecialiste en op dit moment ben ik bezig met de studie natuurgeneeskunde waarbij onder andere ontspannings-, hotstone- en edelsteenmassages naar voren komen.

Natuurgeneeskunde is een passie van mij waar ik momenteel een opleiding voor volg. Het is een prachtige benadering van gezondheid die het hele lichaam en de geest in beschouwing neemt. Ik ben vooral enthousiast over het idee dat ons lichaam van nature het vermogen heeft om zichzelf te genezen als we de juiste ondersteuning bieden.

de massages zijn een geweldige manier om  je te helpen ontspannen, stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Door de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren, kun je je echt verlicht en vernieuwd voelen na een massage.

Naast de massages verdiep ik me ook in andere aspecten van natuurgeneeskunde, zoals edelstenen therapieën, mindfulness en meditatie. Deze zijn zo waardevol om de balans en innerlijke rust te bevorderen. Ik geloof dat het belangrijk is om niet alleen naar de fysieke aspecten van gezondheid te kijken, maar ook naar de emotionele en spirituele aspecten.

Hoewel ik nog in opleiding ben, bied ik met liefde en zorg mijn diensten aan. Deze worden steeds uitgebreider naarmate ik vorder in mijn studie. Ik ben me ervan bewust dat een deel

van de behandelingen die ik op dit moment aanbied niet wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Ik bied ook spirituele sessies aan die dieper ingaan op het 'jij'. denk hierbij aan pendelvragen, hartluchtingen en tarotkaarten. Je kunt deze sessies hier vinden onder het kopje spiritualiteit.

Buiten de spiritualiteit ben ik ook nog eens schoonheidsspecialiste. Later in het jaar (2024) ga ik een deel van deze diensten ook aanbieden. Houd daarom dus goed de website en de socials in de gaten. je kunt nu al een afspraak maken voor een manicure. 

Ik ben er voor mijn cliënten en sta klaar om hen te ondersteunen op hun pad naar welzijn, balans en schoonheid. Het is mijn doel om een veilige en ontspannen omgeving te creëren waar vrouwen zich gehoord en begrepen voelen. Als er sprake is van ernstige gezondheidsproblemen, raad ik altijd aan om ook advies te vragen aan een medische professional.

Veel liefs van Janick ❤️

Dit ben ik

Geniet elke dag van het leven

Je bent mooi zoals je bent

bottom of page